huzeifa

10 Tempat Best Berbuka Puasa Bersama Team Di Sekitar Shah Alam 2022

Adakah anda mencari tempat yang best untuk berbuka puasa dengan team bulan puasa ini? Dekat sini kami nak kongsi 10 tempat yang sedap dan instagramable. Semua restoran-restoran yang kami kongsi di sekitar kawasan shah alam. 1. Memento Cafe Suasana cafe yang santai membuatkan ramai pengunjung selesa meluangkan masa bersama team anda. Momento Cafe menyediakan makanan …

10 Tempat Best Berbuka Puasa Bersama Team Di Sekitar Shah Alam 2022 Read More »

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan

Setiap tahun mesti akan ada new campaign atau pun new product launch kan? Dalam setahun tu biasanya lebih daripada 3 kali mesti akan ada pelbagai jenis launching yang setiap business owner dah plan. Memandangkan raya dah nak dekat ni, mesti lah banyak brand yang tengah planning untuk Raya 2022 punya launching. Betul tak? Tetapi yang akan menjadi satu beban adalah bila nak fikir tema apa yang sesuai untuk launching, dah …

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan Read More »

Kempen Launching Guna Material Yang Lama, Boleh Ke?

Salah satu sebab kenapa founders dan business owner sanggup letak banyak efforts untuk marketing campaign atau launching campaign, ni adalah salah satu cara utama untuk brand tu boleh communicate dan lebih kenal dengan diorang punya target audience. Bukan tu je daripada situ je diorang dapat leads yand lebih banyak. Jadi, bila nak buat kempen launching ni rasa-rasa boleh ke guna material yang lama? Bila nak buat marketing campaign ni nampak je mudah. Orang luar …

Kempen Launching Guna Material Yang Lama, Boleh Ke? Read More »

3 ‘Launching Campaign’ Ni, Boleh Bagi Inspirasi Pada Anda!

Seperti yang semua tahu, zaman sekarang ni memang kebanyakan brands akan bagi sepenuh perhatian untuk kempen launching di media sosial. Apa-apa promotion pun sekarang ni semua jenama besar mahupun kecil akan fokus pada media sosial punya kempen sahaja. Boleh dikatakan media sosial ni memang menjadi tempat no. 1 untuk semua brand dan jenama yang terkemuka ni untuk engage dan communicate dengan diorang punya customer serta potential buyers. Customer sekarang ni …

3 ‘Launching Campaign’ Ni, Boleh Bagi Inspirasi Pada Anda! Read More »

kempen launching

Selain Founder, Siapa Lagi Boleh Buat Kempen Launching?

Sebenarnya kempen launching ni memang salah satu cara yang terbaik untuk semua brand dan juga founder untuk tunjukkan dekat target audience dan juga potential buyer diorang punya produk yang baru. Daripada situ sebenarnya korang boleh build hype dekat korang punya target audience. Tetapi kempen launching ni tak semestinya founder je boleh buat, ramai sebenarnya golongan …

Selain Founder, Siapa Lagi Boleh Buat Kempen Launching? Read More »

Kempen Launching, Salah Satu Investment? Betul Ke?

Setiap kali sebelum nak marketkan produk baru sudah pasti semua founder dan business owner akan mula merancang untuk buat campaign launching. Macam-macam benefits yang mereka boleh dapat sekiranya campaign launching ni berjalan dengan baik. Tetapi rasa-rasa berbaloi atau pun tidak sekiranya invest untuk produk launching secara besar-besaran? Mungkin ada sesetengah bisnes yang tak berapa nak …

Kempen Launching, Salah Satu Investment? Betul Ke? Read More »

3 Idea Kempen Produk Launch Yang Betul-Betul Berkesan

Selalunya bila cakap pasal kepen launching ni orang mesti akan look up pada brand Apple, sebab setiap tahun bila tiap kali Apple keluarkan produk baru dah sah-sah lah beratus ribu produk diorang terjual walaupun dalam masa sehari. Lepas je Apple dah announce nak keluarkan produk baru sampai ada yang terus beratur depan store dekat seluruh …

3 Idea Kempen Produk Launch Yang Betul-Betul Berkesan Read More »

3 ‘BIG WHY’ Kenapa Kempen Produk Launching Penting!

Tak kisah lah kempen product launching atau pun brand launching dua-dua kempen ni memang memainkan peranan yang sama-sama. Untuk produk baru kempen launching ni memang penting untuk pastikan produk atau brand tersebut berjaya and dapat grab attention orang ramai. Sebenarnya kalau korang tanya semua founder bisnes yang ada, salah satu kempen yang boleh naikkan produk …

3 ‘BIG WHY’ Kenapa Kempen Produk Launching Penting! Read More »