KHAS UNTUK FOUNDER PRODUK, JOM ALL OUT 2022 NI!

3 PERKARA FOUNDER PRODUK PERLU BUAT UNTUK COMEBACK SELEPAS PANDEMIK DAN LAWAN PESAING

Banyak Bisnes "Hilang" Masa Pandemik. Buat orang nampak korang masih WUJUD! Di saat pesaing masih lagi "tidur" dan belum bersedia, korang kena laju buat keputusan!

1. SOCIAL MEDIA MARKETING KAW-KAW!

Aktiviti media sosial meningkat berkali ganda dari sebelum pandemik. Ini masa terbaik untuk berada di Instagram, Facebook dan lain-lain. Jangan stop buat marketing, sebab marketing nadi bisnes. Sentiasa update fresh content media sosial. Bila pelangan datang jenguk, anda masih aktif!

2. BINA MEGA KREDIBILITI

Tunjuk review whatsapp je tak cukup. Semua pesaing guna teknik yang sama. Untuk lawan, kena ubah teknik! Guna video untuk lebih impak! Video testimoni, BTS video proses dan video launching. Barulah pelanggan jerit "WOW!" Kumpul bakal pelanggan dalam satu 'kolam' Telegram. Ternak baik-baik sampai kolam ada banyak ikan dan convert jadi pelanggan.

3. RELAUNCH & RECRUIT!

Buat launching produk baru. Kalau tak ada produk baru, buat relaunch untuk tarik pelanggan baru atau pelanggan lama beli lagi. Mahu atau tidak untuk berada di puncak anda kena jajah market dan jadi no 1 pilihan pelanggan! Bagaimana? Recruit seramai mungkin ejen yang berkualiti. Setiap pelusuk daerah dan kampung ada wakil. Susah pesaing nak kejar. Sediakan training dan bahan marketing yang cukup. BOOM!

Bagaimana gambar, video dan design dari Huzeifa Studio dapat bantu anda buat comeback?

BONUS KHAS MEMBANTU BISNES KORANG MEROKET 2022 NI

KAMI KONGSI RAHSIA! KHAS UNTUK USAHAWAN NAK "BISNES BUAT COMEBACK" (BERNILAI RM150)

Nak tahu apa strategy Huzeifa Studio dapat 30,000 Subscriber Telegram  dan buat duit bukan sekali,tapi berkali-kali tanpa perlu run iklan mahal!

SLOT TERHAD!

SOALAN ANDA

"..SAYA BARU NAK START BISNES OK KE?.."

Ya. Setiap fasa dalam bisnes boleh bekerjasama dengan kami.

"..GUNA PHONE JE BOLEH KAN?.."

Boleh try buat sendiri, tapi kualiti tak seperti yang dijangka. Silap-silap customer boleh lari sebab gambar nampak macam scammer!

"..SAYA DUDUK JAUH.."

Tiada masalah. Hanya hantar produk pada kami dan kami akan uruskan untuk anda. Tak perlu rentas negeri. Selamat dan mudah.

"..BISNES SAYA SESUAI KE?.."

Selagi anda buat bisnes dan guna media sosial untuk marketing, kami pasti ada solusi untuk anda.

"..SAYA TAK CUKUP BAJET.."

Anggap sahaja ini adalah pelaburan marketing anda. Setiap pelaburan ada kos dan untung-rugi. Tidak mahu janji bulan dan bintang, kami sentiasa cuba yang terbaik.

Kenapa Pilih Huzeifa Studio?

FEEDBACK HUZEIFA STUDIO

JOM 'BISNES BUAT COMEBACK!' BERSAMA TEAM HUZEIFA STUDIO KITA ALL-OUT SEMPENA ENDEMIK

SLOT TERHAD

SLOT TERHAD

SLOT TERHAD