influencer marketing

Kempen Launching, Salah Satu Investment? Betul Ke?

Setiap kali sebelum nak marketkan produk baru sudah pasti semua founder dan business owner akan mula merancang untuk buat campaign launching. Macam-macam benefits yang mereka boleh dapat sekiranya campaign launching ni berjalan dengan baik. Tetapi rasa-rasa berbaloi atau pun tidak sekiranya invest untuk produk launching secara besar-besaran? Mungkin ada sesetengah bisnes yang tak berapa nak …

Kempen Launching, Salah Satu Investment? Betul Ke? Read More »

3 Idea Kempen Produk Launch Yang Betul-Betul Berkesan

Selalunya bila cakap pasal kepen launching ni orang mesti akan look up pada brand Apple, sebab setiap tahun bila tiap kali Apple keluarkan produk baru dah sah-sah lah beratus ribu produk diorang terjual walaupun dalam masa sehari. Lepas je Apple dah announce nak keluarkan produk baru sampai ada yang terus beratur depan store dekat seluruh …

3 Idea Kempen Produk Launch Yang Betul-Betul Berkesan Read More »