kempen launching

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan

Setiap tahun mesti akan ada new campaign atau pun new product launch kan? Dalam setahun tu biasanya lebih daripada 3 kali mesti akan ada pelbagai jenis launching yang setiap business owner dah plan. Memandangkan raya dah nak dekat ni, mesti lah banyak brand yang tengah planning untuk Raya 2022 punya launching. Betul tak? Tetapi yang akan menjadi satu beban adalah bila nak fikir tema apa yang sesuai untuk launching, dah …

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan Read More »

Kempen Launching Guna Material Yang Lama, Boleh Ke?

Salah satu sebab kenapa founders dan business owner sanggup letak banyak efforts untuk marketing campaign atau launching campaign, ni adalah salah satu cara utama untuk brand tu boleh communicate dan lebih kenal dengan diorang punya target audience. Bukan tu je daripada situ je diorang dapat leads yand lebih banyak. Jadi, bila nak buat kempen launching ni rasa-rasa boleh ke guna material yang lama? Bila nak buat marketing campaign ni nampak je mudah. Orang luar …

Kempen Launching Guna Material Yang Lama, Boleh Ke? Read More »

3 ‘Launching Campaign’ Ni, Boleh Bagi Inspirasi Pada Anda!

Seperti yang semua tahu, zaman sekarang ni memang kebanyakan brands akan bagi sepenuh perhatian untuk kempen launching di media sosial. Apa-apa promotion pun sekarang ni semua jenama besar mahupun kecil akan fokus pada media sosial punya kempen sahaja. Boleh dikatakan media sosial ni memang menjadi tempat no. 1 untuk semua brand dan jenama yang terkemuka ni untuk engage dan communicate dengan diorang punya customer serta potential buyers. Customer sekarang ni …

3 ‘Launching Campaign’ Ni, Boleh Bagi Inspirasi Pada Anda! Read More »

kempen launching

Selain Founder, Siapa Lagi Boleh Buat Kempen Launching?

Sebenarnya kempen launching ni memang salah satu cara yang terbaik untuk semua brand dan juga founder untuk tunjukkan dekat target audience dan juga potential buyer diorang punya produk yang baru. Daripada situ sebenarnya korang boleh build hype dekat korang punya target audience. Tetapi kempen launching ni tak semestinya founder je boleh buat, ramai sebenarnya golongan …

Selain Founder, Siapa Lagi Boleh Buat Kempen Launching? Read More »

Kempen Launching, Salah Satu Investment? Betul Ke?

Setiap kali sebelum nak marketkan produk baru sudah pasti semua founder dan business owner akan mula merancang untuk buat campaign launching. Macam-macam benefits yang mereka boleh dapat sekiranya campaign launching ni berjalan dengan baik. Tetapi rasa-rasa berbaloi atau pun tidak sekiranya invest untuk produk launching secara besar-besaran? Mungkin ada sesetengah bisnes yang tak berapa nak …

Kempen Launching, Salah Satu Investment? Betul Ke? Read More »