material

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan

Setiap tahun mesti akan ada new campaign atau pun new product launch kan? Dalam setahun tu biasanya lebih daripada 3 kali mesti akan ada pelbagai jenis launching yang setiap business owner dah plan. Memandangkan raya dah nak dekat ni, mesti lah banyak brand yang tengah planning untuk Raya 2022 punya launching. Betul tak? Tetapi yang akan menjadi satu beban adalah bila nak fikir tema apa yang sesuai untuk launching, dah …

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan Read More »

Kempen Launching Guna Material Yang Lama, Boleh Ke?

Salah satu sebab kenapa founders dan business owner sanggup letak banyak efforts untuk marketing campaign atau launching campaign, ni adalah salah satu cara utama untuk brand tu boleh communicate dan lebih kenal dengan diorang punya target audience. Bukan tu je daripada situ je diorang dapat leads yand lebih banyak. Jadi, bila nak buat kempen launching ni rasa-rasa boleh ke guna material yang lama? Bila nak buat marketing campaign ni nampak je mudah. Orang luar …

Kempen Launching Guna Material Yang Lama, Boleh Ke? Read More »