raya

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan

Setiap tahun mesti akan ada new campaign atau pun new product launch kan? Dalam setahun tu biasanya lebih daripada 3 kali mesti akan ada pelbagai jenis launching yang setiap business owner dah plan. Memandangkan raya dah nak dekat ni, mesti lah banyak brand yang tengah planning untuk Raya 2022 punya launching. Betul tak? Tetapi yang akan menjadi satu beban adalah bila nak fikir tema apa yang sesuai untuk launching, dah …

Poster Launching? Ni Tips Tarik Perhatian Pelanggan Read More »