tips kempen launching

3 Idea Kempen Produk Launch Yang Betul-Betul Berkesan

Selalunya bila cakap pasal kepen launching ni orang mesti akan look up pada brand Apple, sebab setiap tahun bila tiap kali Apple keluarkan produk baru dah sah-sah lah beratus ribu produk diorang terjual walaupun dalam masa sehari. Lepas je Apple dah announce nak keluarkan produk baru sampai ada yang terus beratur depan store dekat seluruh …

3 Idea Kempen Produk Launch Yang Betul-Betul Berkesan Read More »

3 ‘BIG WHY’ Kenapa Kempen Produk Launching Penting!

Tak kisah lah kempen product launching atau pun brand launching dua-dua kempen ni memang memainkan peranan yang sama-sama. Untuk produk baru kempen launching ni memang penting untuk pastikan produk atau brand tersebut berjaya and dapat grab attention orang ramai. Sebenarnya kalau korang tanya semua founder bisnes yang ada, salah satu kempen yang boleh naikkan produk …

3 ‘BIG WHY’ Kenapa Kempen Produk Launching Penting! Read More »